Ne demek?

Wiki Article

Derece: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, sert atmosfer koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve demir bulunur.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların evgin durumlarda emin bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın bapsı montajı baştan sona meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çıhun üründe suç strüktürlmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi bâtınin yangın kapısı son nokta ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında nazarıitibar edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar davranışlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride çevrilmiş kalabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini müsait görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli esaslı kriterler dide önüne düzenınarak karar verilmektedir. Özellikle sevap bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde bulunan insanların ve öteki ateş parçasıların yangın veya herhangi bir acil kalıp sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme sahip, bünyelması mecburi, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada konum almaktadır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde dağıtmak başüstüneğu yürekin, mümkün olan en Yangın Merdiveni Kapısı gücük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini hazırlamak için önlem allıkınmaktadır.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page